Sistemul solviERP

Softul care va permite sa rezolvati intr-un mod facil toate situatiile aparute la departamentul Personal – Contabilitate in compania dumneavoastra.

Sistemul solviERP

Asigură clienţilor toate informaţiile operative legate de activitatea proprie, având astfel posibilitatea să rezolve la timp toate aspectele legate de activitatea operativă a firmei. Vedeti detalii!

Sistemul solviDEV

Este un sistem intuitiv si bine integrat in mediul de lucru Windows, cu o interfata prietenoasa care permite o adaptare rapida a utilizatorului la sistem.

Sistemul solviDEV

Este un sistem intuitiv si bine integrat in mediul de lucru Windows, cu o interfata prietenoasa care permite o adaptare rapida a utilizatorului la sistem. Vedeti detalii!

Mai multe informatii despre noi

Activam in domeniul de servicii integrate software, hardware, birotica si comunicatii si oferim solutii personalizate pentru afacerea fiecarui client. Experienta noastra in implementarea sistemelor integrate si colaborarea cu un singur furnizor care asigură serviciile complete de livrare, instalare, configurare, implementare și suport tehnic, ofera beneficiarilor solutiilor SOLVI un mod convenabil de a eficientiza propria afacere.

Pentru a reduce cat mai mult costurile pentru clientii nostri, am cautat sa utilzam cat mai multe sisteme si solutii “open source” verificate si sigure, cu perfromante similare cu produsele proprietare. Aceste solutii au venit de la sine datorita solicitarilor clientilor nostri care isi doresc solutii integrate, si datorita tendintei tot mai clare de externalizare a serviciilor in domeniul IT&C.

Solutiile oferite de noi se adreseaza in special firmelor mijlocii, care isi doresc sa aiba sisteme informatice integrate cu functionalitati similare cu sistemele implementate in firmele mari, dar cu costuri mai mici. Consideram ca acest segment este cel mai dinamic in piete.

Site-uri conexe.

Produse si servicii de calitate pentru clientii Solvi.

Valoarea solutiilor oferite de catre noi este data in primul rand de calitatea proceselor de implementare si de gasirea de solutii viabile si eficiente, prin utilizarea tehnologiilor moderne, si stabile in acelasi timp, prin utilzarea si transferul catre beneficiari a procedurilor de lucru, si prin trecerea postimplementare la servicii de consultanta, mentenanta si de training necesar.